Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Јутрос у пољопривредној апотеци "ратар" продају кукуруз по 46 дин.

Prevario se onaj ko veruje da radikal menja cud,,pre tri daana kaze nema zabrane,znaci ipak ima,kada trziste kaze da cena ide na dole,tu ne moze da reaguje,ali na skok cene moze zabranom izboza,dok sa druge strane ne moze recimo da ukine akcizu na dizel za poljoprivredu,ima ovaca ,bice vune,pun kamion

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Ja sve izjave ovog režima već par godina gledam suprotno od rečenog i ne verujem im uopšte ni na kakvim brojkama i statistikama.Evo 2 godine kako nismo dobili kovid pomoć za krave,Ministar je bar 5 puta obećavao i ništa.Sve glumačke predstave oko korone i naravno kupljenje poena kod lakovernih.I sad će nešto iskundačiti.A što se tiče trgovine sa lagera,mislim da se trguje sa nepostojećim proizvodima.Čim priča da kupuje brašno,da nema mleka gde da nabavi a cena mleka stoji za razliku od nepostojeće pšenice i kukuruza a usko su vezane,šta se tu ima dalje pričati.

Sto ih nisi pitao koliko dzakova prodaju dnevno?
Отац отишао на пијац да види какво је стање и ја му рекао да сврати у апотеку да пита колико је тамо цена... Иначе на пијаци само један накупац продаје по 40 дин. (али сви знају да у његовим џаковима нема 50 кг - можда око 45, 46)

Nemam poima koliko će da iznose subvencije .Ovo su njegove reči.

"Doneli smo dodatnu odluku, imamo pravo na indeksaciju, kad situacija u svetu to nalaže. Država gubi ogromne pare, ali odričemo se 20 odsto akcize".

"Mi subvencionišemo da poljoprivrednici na svim NIS-ovim pumpama za njih najmanje mesec i po ostaje cena 179 dinara. Za sve druge biće minimalna povećanja, samo da bismo obezbedili snabdevenost".
Ako je 179 din subvencionisano gorivo za poljoprivrednika, e onda do moga!

Ovo je haoss koje podjebavanje poljoprivrednikaa od strane precednika!!
EJJJ paa sta ce poljoprivredniku da znaci ako gorivo za poljoprivreduu bude 179 a za druge 185 ili 190 ????pa mi smo I do sada imali na 100 litra na nisovoj pumpi popust 12 dinara.
Ja bi ZAMOLIO precednika da NAM NISTAAA NE POMAZE I DA SKLONI SVOJE SAPE I KANDZE SA CENE POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA I DA NAS OSTAVI NA MIRU DA SE SNALAZIMO KAKO ZNAMO I UMEMO,NE TREBA NAM NI NJEGOVE BEDNE SUBVENCIJE NI UMANJENJE CENE NAFTE JER OVO JE SPRDACINA I PODJEBAVANJE ZDRAVOG RAZUMA.

Ko zna gde ce cena dizela da zavrsi, da ne bude posle i tih 179 bagatela cena.
Jutros se čuo sa kumom, živi u Švedskoj, kaze dizel od jutros kod njih 27 kruna, kad se preracuna u dinare oko 300 dinara

Samo kada bi u državnim službama zabranili korišćenje sl. vozila u privatne svrhe i odlazak na posao i kući imalo bi se za nas.
Kod mene u selu troje, četvoro radi u Ingasu, uveče kada šetam vidim ispred svake kuće službeno vozilo.

Ko zna gde ce cena dizela da zavrsi, da ne bude posle i tih 179 bagatela cena.
Jutros se čuo sa kumom, živi u Švedskoj, kaze dizel od jutros kod njih 27 kruna, kad se preracuna u dinare oko 300 dinara
Ako poredis cene nafte tamo pa onda daj podatak kakve su plate tamo,tu sa prosekom oko 30-40 000 a gorivo 179

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Plate su kao sto bi i trebale da budu svuda, al to nije rec i to niko ne poredi, a cenu goriva svi drze istu-slicnu manje vise, evropa-svet

Ja se izvinjavam kolegama na forumi Ali strasno me pogadja nepravdaa..
Pa neka precednik zabrani izvoz I zamrzne cene proizvoda onimm firmama kojima je dao besplatnoo zemljiste I subvencije po radniku od 10 I vise hiljade evra..
Meni Niti je kupio-dao zemljiste ,niti kupio traktor,berac I masine ..,Niti mi je drzava pomagala u setvi Ni u berbi...sve sto imam Sam odvajao od usta I kupio samm samcit bez icije pomoci...

Od nerviranja nema vajde,kad je sta bilo pravedno ..

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh