geci
Član
A ja prodao po 31 pa sad jos i mene da klepe sa isplatom da je stopirana
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I proizvodnju pivaКукурузна крупица се користи за људску исхрану.
U vreme o kom sam pisao u postu tadašnja SRJje bila pod sankcijama a rdikali su se setili da zabrane prodaju na Kosovu.Prodavac je dobijao od min.potvrdu na količinu ispočetka na 25 t,da bi ubrzo u kamionu nosi potvrdu na 1000t od jedne tada važne firme.I sada se o tome radi.Ceka se uredba vlade, da se vidi na sta se odnosi zabrana izvoza. Niko ne zna da li ce biti zabrana u regionu ili svetu, ako ostane region onda ce biti dobro... Danas zasedaju...
Pre pet dana on je žvalavio o OGRANOČENJU izvoza pšenice.Pošto se radi o zaradi a ne o stabilnosti,a kukuruza ima više nego pšenice samo mnogo naivan i.. mogao je pomisliti da kukuruz neće biti obuhvaćen.Tada smo o tome filozofirali.Zabrana izvoza zbog bla,bla....je ok.Ovda je reč o zabrani da SVAKO dobro zaradi na izvozu zbog...,nego će NEKI da dobiju dozvolu da dobro zarade.Pošto će biti manja konkurencija cena će pasti pa će zarada tih nekih biti još veća.Svemu tome sam svedočio kao prevoznik kad je žvalavi bio ministar u vladi crveno-crne koalicije krajem 90'.Stariji znaju o čemu pričam ,a Bojan već može pretpostaviti ko će dobiti dozvolu
Ne znam koliko Golic placa, jutros u jednoj poljoprivrednoj apoteci kaze trgovac 100kg= 80KM.Momosaric, CetojevicM, danas sam dobio informaciju da Golic placa 0.36€? Tacna informacija?
100% si u pravu.Ja mislim da su nam rezerve pri kraju.Jedino ako ne prodaju one neraspakovane respiratore pa da nadoknade manjak."Imamo reterve nafte za dva meseca, a da ne kupimo više ni litar, što u svetu ima možda 10-20 zemalja. Za 17-18 dana treba da stigne ogromna količina nafte da napunimo rezerve do čepa"
Znaci,imamo čorbe za manje od 18 danaVučić: Nezabeleženo u istoriji - zahtev da izvezemo 200.000 tona pšenice
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ima dovoljno hrane i nafte i da građani ne treba da žure sa kupovinom, a da je problem samo cena te robe.rs.n1info.com
Pa da imaju toliko viška-što bi zabranili izvoz.Sve je obrnuto.Začega postoje robne rezerve nek ih popune, palamude da imaju rezerve novca pa nek reaguju.
Može kod Rističevića da se lageruje, pa ako dočeka u silosu super.Začega postoje robne rezerve nek ih popune, palamude da imaju rezerve novca pa nek reaguju.
Sasani ga zovu MareMože kod Rističevića da se lageruje, pa ako dočeka u silosu super.
Momosaric, CetojevicM, danas sam dobio informaciju da Golic placa 0.36€? Tacna informacija?