DusanA
Član
Ja bih pristao i na 17+pdv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tek kraj jula-početak avgusta počinjem sa prikupljanjem ponuda i onda kalkulišmeo...Da li bi pristali na 18 dinara terminski za jesen 2021?
Do pojave Pionira i Dekalba grejanje je uvek trebalo...Doslo da kombajn mora da ima i grejanje, ne samo klimu
To je zato sto su ove sa lagera vec odrali za 3-4din sto na vlagu pa necistoca lom i na kraju lager...Bcm idvor 22 sa pdv sa lagera, a od kuce 21,06 sa pdv do 16% vlage. Nisu mi jasni sto je kukuruz koji nije kod njih jeftiniji za dinar?
Takodje.Ja bih...
Zato sto primaju do 16% vlage.Bcm idvor 22 sa pdv sa lagera, a od kuce 21,06 sa pdv do 16% vlage. Nisu mi jasni sto je kukuruz koji nije kod njih jeftiniji za dinar?
To postrni kukuruz?Ko ceka taj i doceka,nisam hteo da me deru za vlagu,a kuci nisam imao gde toliku kolicinu. 7 hektara 72t vlaga u proseku 15.5. cena 20 dindzi
23.30 sa 8% pdv, sa svog lagera do 15% vlage.23 din sa pdv u lokalu do 15 % vlage.