Bio jedan dan sada kod svih 15,60 din/kg'Kod nas ima neko prepucavanje svi placaju 16.2 din/kg do 14.5%...sada mi dobro prolazimo. Dana radili neku njivu Fao 300 13.2 vlaga , prinos nekih 5200kg po jutru....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio jedan dan sada kod svih 15,60 din/kg'Kod nas ima neko prepucavanje svi placaju 16.2 din/kg do 14.5%...sada mi dobro prolazimo. Dana radili neku njivu Fao 300 13.2 vlaga , prinos nekih 5200kg po jutru....
Vaša cena je uvek kao da gledam cenu na pariskoj berzi . Mi nismo nikad ni blizu te cene.Na kamion moze da se dobije i 17,5din rinfuz sa njive.
Šta da kažem, 2008. godine u ovo vreme je bio 16 dinara. Dobro smo istrenirani oduševimo se kada nas jednom u 10 godina malo manje oderu.I sta kazete sada za cenu od 15,5 din/kg?
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Dal' sa naljutio?Kažemo ooodlična cena ja sam pitao mog otkupljivača jel može da me isplati po 13.20 din. jer mi je ovo mnogo i ne bih znao gde ću sa parama.
Putevi suvi ko barut. Placanje pre utovora. Mozes mi kontakt dati, prodao bi sve sa njive po toj ceni. 18kj.Na kamion moze da se dobije i 17,5din rinfuz sa njive.
Posalji i meni kontakt. Ja cu dati sve sto imam, vlaga je do 14%.Na kamion moze da se dobije i 17,5din rinfuz sa njive.
U petak je bilo 15 dinara, šalju kamione ako ja vršem...HahahahaKoliko placa Beska agrar I salju li kamione na njivu.