U Staroj Pazovi u PD Napredak 16,8 din/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci ide........Branko je napisao(la):U Staroj Pazovi u PD Napredak 16,8 din/kg.
POLJOPARTNER - Promene cena za dan October 26, 2010 - Kukuruz veštački suv 17.00ZRENJANINAC je napisao(la):Danas mi Agrotrading nudio 16+pdv a na berzi se realiziovao po 16.5-16.8 +pdv i to sa količinom od 800t.Sa ovom kišom cena bi trebala da ide gore.
bru je napisao(la):u kovacici prodaje se na kamion dakiran za 15dinara ali da ne bude preko 19%vlage
Dr.Gruja je napisao(la):Jedan moj drugar danas prodao kuci kukuruz po 16 tel kel po mom vlagomeru je bila vlaga 15,7 na jednom silosu je nosio na proveru 17,4 na drugom 19,... na trecem 20,... a ovaj koji je kupio ima vlagomer i placa 16 din.a da je vlaga do 16. Ciji li sad vlagomer laze
Znaci sondiraju dzakove da nebude preko 19 % vlagebru je napisao(la):u kovacici prodaje se na kamion dakiran za 15dinara ali da ne bude preko 19%vlage
Slazem se sa tobom,u par puta sam samo izasao i okrenuo traktor i prikolice i na drugo mesto,pa nemozete bas stalno je*ati...Peet je napisao(la):Meni nije jasno kako si ostavio suncokret kod njih ko da si jedva cekao da se otarasis robe.
Covece pa valjda si cekao godinu dana da vrsis. Ja im ne dozvolim nikakvu zajbanciju pakujem se odmah sa vage .
Sorry za OFF!
Farmer Bob je napisao(la):Kod nas 16din/kg sa PDV-om na bazi 14% vlage...
Kanda mi se cini da raste cena...........Bubu je napisao(la):Ja sam danas proveravao cene kod nas posto hocu da krunim. Cene se krecu 16-16.5 din/kg JUS kvalitet.
Gde si ti dao?IMT-550 je napisao(la):Farmer Bob je napisao(la):Kod nas 16din/kg sa PDV-om na bazi 14% vlage...Kanda mi se cini da raste cena...........Bubu je napisao(la):Ja sam danas proveravao cene kod nas posto hocu da krunim. Cene se krecu 16-16.5 din/kg JUS kvalitet.