tomieh
Novajlija
pa jebemu rekao sam imal itkodogovorit cemo se kako i sta, uzeo bih ja i 5 tona samo kad bih netko bio zainteresiran da to dotera, a neznam zasto zbog policije samo neznam kako je preko granice vamo nebi bilo problema po cestama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dolovac je napisao(la):blagostok dolovo,zadruga smederevacIMT-550 je napisao(la):Ko placa toliko.......Dolovac je napisao(la):Kod mene 16,80 na bazi vlage![]()
Si to danas zvao kad znas da je cena taKrcko_Oraščić je napisao(la):kod Blagoja (Dolovo) je 15.5+PDV(5%) = 16,275 do vlage 14%
imaju neke tablice po kojima se sokiras sa svakim procentom vlage vise
sa 24% vlage kukuruza (Kermes) koji mi je polegao cena je oko 12,nesto
dakle nije 24-14=10% pa oduzmes 10% od 16.275 nego neke tablice njima jasne i znane
Dolovac je napisao(la):blagostok dolovo,zadruga smederevacIMT-550 je napisao(la):Ko placa toliko.......Dolovac je napisao(la):Kod mene 16,80 na bazi vlage![]()

Branko je napisao(la):Teško će ti odavde neko doterati kukuruz čak do Hercegovine. Posebno tako malu količinu.
tomieh je napisao(la):pa kolika bi kolicina trebala bit da netko dotra, i po kojoj cijeni? neznam jel se moze zeljeznicom spremit kako ti ide oko granice i kakva je cijena
a to je oko 3 vagona ili 30t.nece ti niko doterati ni 30t bez avansnog placanja.tomieh je napisao(la):pa kolika bi kolicina trebala bit da netko dotra, i po kojoj cijeni? neznam jel se moze zeljeznicom spremit kako ti ide oko granice i kakva je cijena
Dolovac je napisao(la):Si to danas zvao kad znas da je cena taKrcko_Oraščić je napisao(la):kod Blagoja (Dolovo) je 15.5+PDV(5%) = 16,275 do vlage 14%
imaju neke tablice po kojima se sokiras sa svakim procentom vlage vise
sa 24% vlage kukuruza (Kermes) koji mi je polegao cena je oko 12,nesto
dakle nije 24-14=10% pa oduzmes 10% od 16.275 nego neke tablice njima jasne i znane
![]()
tarana je napisao(la):nece ti niko doterati ni 30t bez avansnog placanja.tomieh je napisao(la):pa kolika bi kolicina trebala bit da netko dotra, i po kojoj cijeni? neznam jel se moze zeljeznicom spremit kako ti ide oko granice i kakva je cijena
ako ti kukuruz treba, najbolje da ti zapucas za srbiju.