Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Jasno za trgovanje na berzi isto i kod nas samo dodaj i onih 2 % (Čast izuzecima u susednom selu) ,onda razumeš kolko naši kradu.

Kod nas 16.9 sa pdv lager, moze i od kuce da se vozi cena ista, vlaga do 15% preko toga se odbija po tablici,

Мене данас звао складиштар, пита шта да ради са мојим кукуризима код њега, да ли да продајем или да остављан на лагеру (који се не палаћа). Питао га за цену каже 16,8 динара тренутно (са ПДВ), са можда тенденцијом даљег раста...рекао сам му да остаје до даљњег на лагеру. Иначе нудио ми је и уреу по цени од 34 динара/кг кутинска...рекао сам да ћу му јавити колико м и тачно треба исте....

Мене данас звао складиштар, пита шта да ради са мојим кукуризима код њега, да ли да продајем или да остављан на лагеру (који се не палаћа). Питао га за цену каже 16,8 динара тренутно (са ПДВ), са можда тенденцијом даљег раста...рекао сам му да остаје до даљњег на лагеру. Иначе нудио ми је и уреу по цени од 34 динара/кг кутинска...рекао сам да ћу му јавити колико м и тачно треба исте....
Pita te:Da li ostavljas na lager koji se ne plaća?Svaka mu čast na uslovima ALI-
Ja bi se zamislio u vezi skladistara i nacina daljeg poslovanja.Dosadasnja praksa je takva da svi koji su tako odskakali sa cenom i uslovima danas vise ne posluju...

Nazad
Vrh