talianu
Član
Jasno za trgovanje na berzi isto i kod nas samo dodaj i onih 2 % (Čast izuzecima u susednom selu) ,onda razumeš kolko naši kradu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa 10% pdv.Igra brojki.Ja imam nešto nižu cenu i lager od 2,5%do kraja januara pa nam je krajnji rezultat veoma sličan.Cena koju si naveo je sa 8%pdv ili 10%?
Pretpostavljam da je cena sa 8%pdv.
Boga mi ovaj tvoj placa zestoko, ovo je i naj veca trgovana cena na berzama i to za vestacki suv a za prirodno suv do 15% 20para manje.Trenutno imam ponudu za kukuruz koji je na lageru 17.5 sa pdv minus 3.6% lager do kraja januara.
Trgovano je druze dosta većim cenama.Sa svakakvim opcijama i šemama plaćanja.Samo treba da se molimo da padne koja kiša i Dunav da ostane plovan.Boga mi ovaj tvoj placa zestoko, ovo je i naj veca trgovana cena na berzama i to za vestacki suv a za prirodno suv do 15% 20para manje.
Pita tea li ostavljas na lager koji se ne plaća?Svaka mu čast na uslovima ALI-Мене данас звао складиштар, пита шта да ради са мојим кукуризима код њега, да ли да продајем или да остављан на лагеру (који се не палаћа). Питао га за цену каже 16,8 динара тренутно (са ПДВ), са можда тенденцијом даљег раста...рекао сам му да остаје до даљњег на лагеру. Иначе нудио ми је и уреу по цени од 34 динара/кг кутинска...рекао сам да ћу му јавити колико м и тачно треба исте....
Misliš? Inače kod nas 16.3 din sa 8% pdv-a.Ovo nece dugo trajati, max jos 10-15dana.
Sta je bilo od ralizacija danas na berzi?Izgleda da je petak bio vrh cene za ovaj mesec