Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
šandor je napisao(la):
zorancile je napisao(la):
Sumnjivo mi je što Viktorija još nije objavila cenu...
Danas sam čuo neku cenu, od čoveka koji je zvao Ćirića iz Sakula, kaže 14 din sa 14% vlage. :sta:

Ja sam ga pitao koliko bi platio za kukuruz sa vlagom od 24 % on veli 13 din :sta: da li da dam nisam pametan :udri:
Post je spojen: [time]1285931555[/time]

na zeleno ili suvo...pozdrav iz siriga
Post je spojen: [time]1285975028[/time]

FSH Proteinka Sabac placa 18 din sa 14% vlage,novac za 20 dana. :sta:
Lik koji ima farmu svinja placa 13 din,vlaga nije bitna.Isplata solarna. :sta:

Hvala za odgovor iz Sabca,ako vreme posluzi skidam ja njega za dva tri dana,a bogami od srede (opet stara dobra_) kisa.Pozdrav svima

meteor komerc sombor placa 18 din sa 14 vlagom :D
Post je spojen: [time]Sat Oct 2 00:57:29 2010[/time]
Post je spojen: [time]Sat Oct 2 07:57:46 2010[/time]

Vidim ja da ovde niko ne zna cenu,sve samo rekla kazala....Cenu niko trenutno nema, mislim da nam spremaju hladan tus.

juce bio u cantaviru GEBI, proveo celu noc. Od danas kupuju kukuruz do 15% vlage!!!!!!! cena 15 din/kg plus PDV za jus.Ali do sada niko nije nosio sa tom vlagom. Ja sam krunio F73 vlag negde 17% cena ce biti oko 12.5-13.5 dinara, ne znam tacno jer svaki san su menjali cene, naravno na dole!

šandor je napisao(la):
zorancile je napisao(la):
Sumnjivo mi je što Viktorija još nije objavila cenu...
Danas sam čuo neku cenu, od čoveka koji je zvao Ćirića iz Sakula, kaže 14 din sa 14% vlage. :sta:

Ja sam ga pitao koliko bi platio za kukuruz sa vlagom od 24 % on veli 13 din :sta: da li da dam nisam pametan :udri:
Post je spojen: [time]Fri Oct 1 13:12:35 2010[/time]

Hteo sam sutra da krunim ali neću opet sam zvao Ćirića da potvrdimo cenu i sad palamudi nešto kaže da je cena 14 din na bazi 14 % vlage ako odnesem kukuruz od 23 % od 10 tona za obračun ostane oko 7 tona ::lose::

@Krstic Dejan
Danas, kad sam terao soju na silos, bilo je istaknuto cena kukuruza spram odredjene vlage. Tako da cene postoje.

siguran sam da necemo zaraditi ni ovaj put...
Kad se malo bolje pogleda,na ovaj kurs od oko 106din cena od 14,15 din je slicna onoj od 10,11 pre par godina.Nije to neka cena.

kod mene placaju 17 na bazi 14% vlage.tako sam danas cuo nije sto posto provereno.vec danima vidim kako kroz selo prolaze sleperi puni kukuruza u klipu iz pravca vrsca prema kovinu valjda a odakle i gde voze nemam pojma,ali trgovina cveta.

Da je neko sa podrucija Stare Pazove i zna koliko se krece cena ovogodisnjeg roda kukuruza u zrnu? :cao:

Nazad
Vrh