Ma ne tel kel niko ne meri vlagu,ja danas pustio iz ambara 6000kg po 21din dzakiiran,nevredi vise da se zezam sa ovim djakovima -vrecama ...@amazon
Jel do 16% vlage ili filujete i vlaznije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ne tel kel niko ne meri vlagu,ja danas pustio iz ambara 6000kg po 21din dzakiiran,nevredi vise da se zezam sa ovim djakovima -vrecama ...@amazon
Jel do 16% vlage ili filujete i vlaznije?
... ... ... ...SRBIJA ŽITARICE PRODAJE PREKO POSREDNIKA
Beograd, 25. oktobar 2017.
Izvor: Politika
Udruženje „Žita Srbije” apeluje da se regulišu pravila na vodotoku Dunava, što bi omogućilo plovidbu rečno-morskih brodova i izbacilo posrednike iz lanca trgovine
Nejasna veza između vlasništva i upravljanja u lukama i složene i dugotrajne procedure za dobijanje dozvola za izgradnju u lučkim oblastima glavne su prepreke za povećanje transporta robe preko Dunava u Srbiji. Udruženje „Žita Srbije” ukazuje i da je još jedan od problema sa kojima se suočavaju trgovci žitaricama neorganizovan plovni put Dunava. – Za izvoz žitarica i uljarica nama je ova reka kapija ka svetu. Samo 20 odsto viškova možemo da prodamo u okruženju, transportujući robu železnicom ili putevima. Ali jedini isplativi način je prevoz rečnim putem – kaže Vukosav Saković, iz Udruženja „Žita Srbije”. Analiza rečne infrastrukture u Srbiji, koju je sprovelo ovo udruženje, pokazuje da prevoz otežava i zastarela rečna flota kao i visoke takse, koje su uvedene pre nekoliko godina i dodatno opteretile izvoznike i brodare.
Ne nego cudno mi je da izlaze sa tom cenom,.Zar nije to malo za jednu Srbiju ili mi se čini , 21 hiljada tona ? Npr da otkupe od sotinjak ljudi kao ja npr ili neka je 150 .