Ranbobas
Član
Kod nasih otkupljivaca nikad nije bilo iznad 16 din/kg., a sada se bojim da ce i jos spustiti kad kd vas pada. Na tonu, dve islo i po 18,17, za farme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šapurine Od 7,8 tona kukuruza za 5000 mada po mom mišljenju najidealnije bi bilo koliko da se isplati krunjac (4500 od vagona) i tri radnika (jedan je 900 din od vagona) to je od prilike i to od 8t kukuruza 6000Danas krunio, moralo je tako. Hemija se mora platiti i gorivo za zetvi spremiti. Na par mesta 16din. Cena pala. Posto prodajete cokanje sapurine ? Mene prijatno iznenadila cena za zmajevku 14k, kikinda od 4.5t 8k tolikp se krece cene kod nas. Ja prodao za 1000 din manje od navedenih cena.
Nada poslednja umire.
A da otvotite temu Sapurine 2017?!
Kod nas cokanje 5000 dinara prikolica od 3t.
Ja koliko shvatam danas je zadnji dan za lager kod mnogih...ako je tako logicno je da maksimalno oborise cenu.Sto bi okacali nekome 18+ kad ne moraju.Nego gde su barze ima li vesti
Niste me baš razumeli, nisu se silosi praznili, već je morao da se reši lager (na papiru), koji je bio ograničen do 1.juna, a isti silosi su najverovatnije prazni već par meseci a kukuruz odavno odplovio...