Rasa91
Član
Tesla ne znam sta je ali mi uglavnom najebemo. Cekamo ponedeljak pa ce da vidimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ce onda zizak da bude problem.................................... Za prirodno suv kazu da cekamo posle zetve. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Pa ce onda tabletica u prikolicu i ode zizak.Ja kako je krenulo cekam cenu pa nek je i Jul avgust
Miki koje su tvoje prognoze za cenu narednih dana,dal ce krenuti na gore?
Ima li ko da je platio vise od 18,5 u poslednje vreme.To sam napisao i napisao da mi na forumu treba da se pomazemo.Toliko je placeno 2,5 vagona rinfuz,pa nisam kukao,kao neki koji imaju mozda i par tona da prodaju,pa im se pad ne svidja.Prelistaj malo prethodne postove.Ja bih najvise volčeo da je cena kao u Parizu,a da je piletina 30% jeftinija od pariskeImas ti pravo tim pisanjem ali nesto cesto se odazivas postovima protiv vece cene kuruza! Eto ni ja ne zelim pogresno da budem shvacen ali donekle te razumem da ti nikad nije odgovarala veca cena! Vise bi ti odgovaralo da je 10 din.!!!
Razumem ja takve koji kupuju kukuruz!
U Parizu je piletina duplo skuplja.Za kukuruz je manja razlika.O platama u Parizu da ne pricam.Ocu da kazem da je poredjenje besmisleno. Svestan sam da se vecini posetilaca ove teme to nece svideti.Njima bi se svidelo i lajkovali bi da sam saopstio da je cena kukuruza duplo veca nego u Parizu,ali svidelo se to nekome,ili ne,TO STO SAM NAPISAO JE REALNOST.Da ne budem pogresno shvacen,ja bih voleo da smo svi,kao drzava,od seljaka,preko radnika,do penzionera kao ista kategorija u Parizu i okolini.