Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bavaniste od danas 16.9 tel kel rinfuz, do juce bila 17.3 tel kel, toliko o skoku cene .Mora biti bolja cena samo jos malo jos koji dan.
Pa nije poenta u tome da mi nahranimo Kinu niti Rusiju,Ukrajinu.. Fora je u tome da ce i oni dobiti jeftinog kukuruza, mesa, sljiva,maline... od nas koje ce tamo da preprodaju po duploj i cetvoroduploj ceni to sve podele sa "tatom" koji im je to omogucio i kraj price.Čim su "ovi" dogovorili neograničeni izvoz kukuruza u Kinu sigurno će skočiti cena. Pa mi sve njive da posejemo s kukuruzom ne možemo da podmirimo njihove potrebe. Ali je onda problem za naše stočare jer čime će oni da hrane svoja stada.
Ipak mislim da će cena ići gore ako krene taj izvoz za Kinu. Neka ga oni preprodaju ali će ovde isto morati da ode cena. Samo polako pa ćete videti.
Verovatno je zbog toga tako i namesteno.Cena ce verovatno gore posle tog datuma.Mnogima istice lager tog datuma,pa shodno tome treba pripremiti i cenu.U MK 17.50 din sa pdv. Najgore je što do 31.05. moram da prodam lager a čisto sumnjam da će do tad cena ići gore.
U MK 17.50 din sa pdv. Najgore je što do 31.05. moram da prodam lager a čisto sumnjam da će do tad cena ići gore.
E bas nije tacno.Bar kod nas je cena u padu.Nije tačno cena je već dva meseca ta koja jeste ,ne određuje lager cenu lager je fiktivna stvar,tom robom se trguje tu neki drugi parametri određuju cenu
- - - - - - - - - -
Zato sam i napisao.Zasto onda pises da je ta cena vec 2 meseca.Pa u padu je svuda ne samo kod tebe.