Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prasici ovde nisu tema,da je takva cena kod vas nebi juce covek iz Rume odneo od mene 50 kom po 250rsd/kg.A kod nas ima prasica,120 din kg,deset kila prosek,idu kao alva
Pa tako ce I biti najverovatnije. Posto vidim da kukuruza I nema bas.
Prasici ovde nisu tema,da je tako nebi juce iz Rume covek odneo po 250rs
Trenutno,krunjeni kukuruz iz cardaka 22,neko trazi i 23,a ovaj sto je na kombajn vrsen 20.
To je cena za dzakiran i svaku pijacu cena ide dinar gore,kao inflacija 93-e.
Do nove godine 25 a posle 30
Ja sam kupovao i iz kombajna dzakiran pa sam prosipao,spolja gladac a unutra jadac.Sve zavisi sa kojom vlagom je skidao kukuruz pa ima budjavog u sredini dzaka,a to svinje jedu ko lude.Do sad od preprodavaca nikad vise od 47kg,taj je bio najposteniji.
Na tvoju srecu mislim da cena nece ici gore skoro.I ako ode to povecanje ce pojesti kurs evra i lager.Trenutno sam najbolje prosao sa onim koji sam u zetvi prodao Almexu po 17,2 pravo sa njive bez troskova za susenje,ulaza izlaza i ostalih derikoznih nameta.
Pa prodao je odma tel kelKako si uspeo da prodas bez troskova susenja? I to po ceni od 17,2...