Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj problem sam i ja imao,hoce da jede ZP 684 a nece causade Oneli i morao sam da krunim zasebno na drugi kraj ambara gde je ZP za stokuOvih dana kupio 2 t kukuruza po 25 din .. tovljenici , krmace , prasad nece da jedu .. samo pilad i koze .. o cemu se radi.. psenicu i ostale komponente jedu???
I 6030 neke nisu htele da jedu prosle godine,moje srecom sve zivo krljaju.Taj problem sam i ja imao,hoce da jede ZP 684 a nece causade Oneli i morao sam da krunim zasebno na drugi kraj ambara gde je ZP za stoku
I 6030 neke nisu htele da jedu prosle godine,moje srecom sve zivo krljaju.
Moje jedu prvoklasni koncentrat al mesaona mi spojena sa prasilistem(dele ih vrata)kad cuju kukuruz kako zvecka odma uzbuna,obozavaju kukuruz(zrna).Pa naravno da neće da ga jedu kad nije GMO,navikle se na ove strane..Pošto sam se bavio stočarstvom a još uvek imam po neku svinju odgovorno tvrdim da od našin hibrida fao 600 nema boljih za ishranu stoke,ali ako je iz nekih razloga pobuđaveo naravno da neće ništa da ga rado jede.