A sta mene briga sta bi bilo sa stocarstvom?Drzava daje 1ha po grlu.Uzela nam svu zemlju da bi dala stocarima.Eto im pa nek ne seju repu nego kukuruz.Svi ostali sad znaju koliko zemlje treba za jedno grlo pa nek se preracunaju pre nego zapate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo kolega ja cu ti odgovoriti sta bi hteli ,bar malo vise razumevanja od kolega sa kojim a se kuvamo u istom loncu.Ja nesto nisam primetio da stočari u mojoj okolini propadaju, cak sta vise kupuju mehanizaciju i zemlju. Nadjite mi koja oblast poljoprivrede se tako obilato pomaže. Premije za mleko, subvencije na grla, subvencije na zemlju, beskamatni krediti države, prioritet na državnoj zemlji, bespovratna sredstva sto ministarstva sto pokrajine. Sta bi više stočari hteli, sto god im vise daju oni sve nezadovoljnici. Sta bi da su kao ratari da ni osnovne subvencije nisu dobili. I ova nepravda ce se završiti.