Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Gebi vratio cenu od 16.20 sa PDV, ali samo u mesto Cantavir kod njh.....nece da plate prevoz!

Evo drugari moji ja se bavim tovom svinja, pa sada trenutno imam dosta malih prasica i morao sam da uzmem za njih stari kukuruz rod 2014. Da li verujete da sam platio tri tone ovde u Valjevu po 23din? Meni bi za tovljenike odgovarala cena do nekih 19 pa i 20 dinara. A vidi sta vam radi gebi i hrana produkt placaju 16 din a dzak od 10kg gebija za prasice 600din. Stvarno sramota......

Kad ti bude trebao kukuruz ti postavi oglas ovde na forumu (potražnja). Nemoj da te deru kojekakvi muljatori i prekupci. Možda ću i ja imati neku količinu za prodaju. U svakom slučaju sam ti bliži od cocija. :haha:

Nemojte se sad potuci.:osmeh: Coveka interesuje franko kuca.:haha:Masa tih svercera u jednom pravcu vuce drva,a nazad kukuruz.Ako se placa kamion pun u jednom pravcu,a nazad prazan,bojim se da ce biti skuplja kirija nego espag.
U ostalom ovo nisu mali oglasi.:osmeh:

Po Dijamantovom cenovniku prevoza na relaciji od 200 km na 25 tona prevoz izadje oko 30000 din.:ppozdrav:

Nemojte se sad potuci.:osmeh: Coveka interesuje franko kuca.:haha:Masa tih svercera u jednom pravcu vuce drva,a nazad kukuruz.Ako se placa kamion pun u jednom pravcu,a nazad prazan,bojim se da ce biti skuplja kirija nego espag.
U ostalom ovo nisu mali oglasi.:osmeh:
Tako je franko kuca, ali ne bi bilo lose da bude i samleven da ne trosim struju:haha:hvala svima da ne idemo vise u off

Nazad
Vrh