mixer87kac
Član
Jeste krenulo ako ne živiš u Srbiji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako budu imali sa cime da se razduze...Kad se svi razduze eto i cene..
Meni nisu prihvatili kukuruz samo soju i ostatak u kesu,soju po 32din bez pdv-a.Ako budu imali sa cime da se razduze...
Imam za sada, tamo do polovine novembra. Videcemo u svakom slucaju ne verujem da cu moci u Valjevu da pazarim i tada ispod 18 do 19din mozda i 20din ovde ti je sve go nakupac. Do tada treba da prodam tovljenike pa cemo se dogovaratiAko ti odgovara 18 salji kamion.

Masa tih svercera u jednom pravcu vuce drva,a nazad kukuruz.Ako se placa kamion pun u jednom pravcu,a nazad prazan,bojim se da ce biti skuplja kirija nego espag.Tako je franko kuca, ali ne bi bilo lose da bude i samleven da ne trosim strujuNemojte se sad potuci.Coveka interesuje franko kuca.
Masa tih svercera u jednom pravcu vuce drva,a nazad kukuruz.Ako se placa kamion pun u jednom pravcu,a nazad prazan,bojim se da ce biti skuplja kirija nego espag.
U ostalom ovo nisu mali oglasi.![]()
hvala svima da ne idemo vise u offE,ja sam mu jos bliziKad ti bude trebao kukuruz ti postavi oglas ovde na forumu (potražnja). Nemoj da te deru kojekakvi muljatori i prekupci. Možda ću i ja imati neku količinu za prodaju. U svakom slučaju sam ti bliži od cocija.![]()
A imam i da prodam 4-5 tona proslogodisnjeg roda