mixer87kac
Član
Jeste krenulo ako ne živiš u Srbiji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako budu imali sa cime da se razduze...Kad se svi razduze eto i cene..
Meni nisu prihvatili kukuruz samo soju i ostatak u kesu,soju po 32din bez pdv-a.Ako budu imali sa cime da se razduze...
Imam za sada, tamo do polovine novembra. Videcemo u svakom slucaju ne verujem da cu moci u Valjevu da pazarim i tada ispod 18 do 19din mozda i 20din ovde ti je sve go nakupac. Do tada treba da prodam tovljenike pa cemo se dogovaratiAko ti odgovara 18 salji kamion.
Tako je franko kuca, ali ne bi bilo lose da bude i samleven da ne trosim strujuhvala svima da ne idemo vise u offNemojte se sad potuci. Coveka interesuje franko kuca.Masa tih svercera u jednom pravcu vuce drva,a nazad kukuruz.Ako se placa kamion pun u jednom pravcu,a nazad prazan,bojim se da ce biti skuplja kirija nego espag.
U ostalom ovo nisu mali oglasi.
E,ja sam mu jos blizi A imam i da prodam 4-5 tona proslogodisnjeg rodaKad ti bude trebao kukuruz ti postavi oglas ovde na forumu (potražnja). Nemoj da te deru kojekakvi muljatori i prekupci. Možda ću i ja imati neku količinu za prodaju. U svakom slučaju sam ti bliži od cocija.