Ajd i ja da kazem par zapazanja,nemam tresnje ali mi se ovaj zasad ne dopada previse najvise iz dva razloga:
-Razlika od podloge i plemke je prevelika sto ce za posledicu uskoro imati otezani transport hranjivih materija ili ga vec ima sto oni resavaju "pun gas"vodotopiva djubriva a to opet dovodi do jos veceg debljanja stabla sto ce dovesti do kolapsa biljke,video sam tresnje na Gizeli kod nas i u Madjarskoj ali ovako dbelo stablo nikad
-rezidba je takodje diskutabilna nosaci rodnih grana su ovde poodavno trebali biti zamenjeni
-Imati vocnjak kod "kuce"a ziveti u inostranstvu je zamorno,katastrofa,to iz licnog iskustva
Da ne bude ceo post negativan ja bih ti predlozio da napravis kompromis,zasadis tresnju na koltu razmak otprilike 5*3 ubacis navodnjavanje smanjis investiciju ako sve ide kako treba imaces solidan prihod i oko sorti bih svakako ti preporucio da sadis ono cega ima najvise u Udovicama,Brestoviku,Grocki jer kada ima dosta voca i to kvalitetnog tada je i kupaca najvise.
Nadam se da ces ovo shvatiti dobronamerno malo je "crn"post ali u nameri da ti pomognem da se pravilnije odlucis ,Pozdrav