sljivak
Član
sareni kalem je najtvrdja sorta sto se tice toga, erc ne prevazidjen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Muka mi je kad dođe jesen a oni samo izbace pse iz dvorišta i zaključaju svoje vikendice pa odu u svoje tople stanove a u atar peške ili sa decom nesmeš da odeš jer su tamo čopori sa po 10-15 pasa lutalica.vikendaši i njihovi psi lutalice
Kordija definitivno nije sorta za nase podneblje. Sto rece neko gore niko sa njom nije procvrkutao. Ima milion razloga zasto cesto podbaci, te zbog "broja hladnih sati", te zbog oprasivaca, te zbog jako loseg dvojnog oplodjenja...negde sam procitao da se preporucuje tretman amidom naftil sircetne kiseline kada opadne oko 75% latica koje moze da spreci opadanje plodova.Kod mene se lagano zavrsava cvetanje tresanja i posto sam vrlo oprezan prema svim novinama u tresnjarstvu a posebno u asortimentu ponovilo se isto kao i 2018 godine kada je tresnja imala nezapamceno cvetanje jedina sorta koja nije imala apsolutno nista je KORDIA i ove godine ista situacija vidim da su caure totalno prazne.Ogroman je marketing bio zastupljen za ovu sortu a mogu sa sigurnoscu da kazem da je ova sorta za mene DUPLO GOLO.Ukus je izuzetan ali samo ukus sve ostalo po meni ne zavredjuje paznju.Mislio sam da mi se pricinjava pa pitam ljude koji je imaju i vidim da su svi zadovoljni pa pomislim posto imam samo dve da nisam greskom zasadio nesto drugo ili taj koga sam pitao u svakom slucaju to je reklamirano zbog tvrde pokozice posto severnije ima dosta padavina Sto se oprasivanja tice SAVRSENO, jesu neke sorte podbacile malo ih je zakacio mraz ali bice kvalitetna roba sto je glavno rasterecenje i olaksanje a da ne pominjem ovoliku susu jer da ga mraz nije opiljio neznam sta bi radili zasadi bez navodnjavanja.Mnogo ljudi kuka zeleli bi sto vise a ja licno ne zelim vise bolje i da bude 30 posto manje samo da to lici na nesto i cim je manje tresnje na trzistu fali robe lakse za prodaju i imas kalibar