Traktorske prikolice za prevoz bala u vecem broju!!

5000 evra nije malo para,ali dosta i kosta izrada ovakve prikolice.Potrebno je dosta materijala,kutijastih profila velikih dimenzija,tandem osovina,tockovi,mnogo rada,varenja...Samo metar creva za hidrauliku kosta oko 1000 din,a plus pumpa,razvodnici...Sve ovo smisliti,proracunati i uklopiti uopste nije lako.
Svaka cast ovom coveku ::svaka cast::

Само је требао да стави електро хидраулични разводник и лепо командује са дугмадима.

Pre neki dan sam video uzivo tu prikolicu odredjena je stvarno vrh gume i osovina su iz austrije a ostalo su oni pravili...

Evo jedne dobre konbinacije :)
230720142211.jpg

dsc0648.jpg

Meni se cini da se ovaj malo zaleteo sa ovom prikolicom, za manja gazdinstva dovoljna ali preskupa, za velike farme nije skupa ali mali kapacitet, bar se meni tako cini. Inace sama izrada je 10... sta mislite koliko bi ljudi bilo zainteresovano za prikolicu ovog tipa ali za cenu od 2500-2700e, imam neke ideje kako bi ovo moglo mnogo jednostavnije da se napravi ::novac:: .

Hocu nije problem, samo dok mi je drugar vrati, mada je ova malo starija, ima jos mnogo boljih, i ja planiram da joj stavim duple tockove posto je tako stabilnija, manje se ljulja, evo jos nekih slika...
fotografija0010.jpg

jafa.jpg

Evo koja slika i moih radova
2qxujp5_th.jpg

- - - - - - - - - -

Ево малог слика ја моих радове приколице за бале
nv8n47_th.jpg
И
2qxujp5_th.jpg

- - - - - - - - - -

Evo i nekoliko slika moih radova prikolica za bale eu urhvbr hutvt uhuubvtvbuhuvthe
2qxujp5.jpg

- - - - - - - - - -

ykujdyhyhjdtjtdhryhydrtde
igzp53.jpg

- - - - - - - - - -

yjtujryhryjtujhrhryjhrtyhyrhyrhr
24wevpx.jpg

- - - - - - - - - -

ukujtykujdyhtjudhyrujyd
678mtw.jpg

- - - - - - - - - -

uutjuujyddhtyhbytbntybtyd