Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Boljevačke kose su bile kopija Kuna ,pasuje sve šaf na šaf.Jel FPM boljevac rotaciona kosa ista IMT ili je rade bolje?
Trebalo bi znači da su kvalitetnije od imt?Boljevačke kose su bile kopija Kuna ,pasuje sve šaf na šaf.
Vidi ako nadješ Tinaz turski one su kao Sip i PZ i poprilično je jači ceo ram i teža od poljakinjeКоје од ових сад што су у оптицају да гледам или је то све исти андрак? Пошто, има разних имена, лисичке, 042,178,...
I meni je izgleda vreme za novu kosu. Rotacione su 5k evrova a bubnjare prave jedan debeo otkos i njive imaju hladovinu a ne znam kakva je kombinacija bubnjara i rastresač.Има ли где каква зглавна половна ротациона косачица на продаји или да гледам ове нове Пољакиње?
Mogu vam reći nisam se pokajao zbog kupovine kose. Pokosio 5 kj lucerke po blatu za 2 sata, bez zaustavljanja.Ja se ponovio danas pa kud puklo....
![]()
![]()
![]()
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Има у Сомбору неки продаје косачице пољске и на њима интегрисан растресач. Другар има оног паука и чим покоси, одма разбаци откосе.I meni je izgleda vreme za novu kosu. Rotacione su 5k evrova a bubnjare prave jedan debeo otkos i njive imaju hladovinu a ne znam kakva je kombinacija bubnjara i rastresač.
Није гушила по блату? Имам једног пријатеља он има ону ИМТ са дуплекс косом купио, је на сајму давне 1990 и неке чим је изашла. Ено је и дан данас као нова, а покосио са њом, хектара и хектара детелине и ливада. Куне се човек у њу каже никада је не би мењао. Јбг изгледа како се коме заломи.Mogu vam reći nisam se pokajao zbog kupovine kose. Pokosio 5 kj lucerke po blatu za 2 sata, bez zaustavljanja.
Četvrtog dana (u subotu) je ograbio i juče pre kiše izbalirao i sklonio.
Drugar isti dan kosio poljakinjom, eto detelina kisne napolju. Ni blizu nije bila suva da bi se mogla balirati.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока