Traktorske kose

Има у Сомбору неки продаје косачице пољске и на њима интегрисан растресач. Другар има оног паука и чим покоси, одма разбаци откосе.
Pa računam nova bubnjara 1500 i polovan rastresač 700-800 mi je isplativije nego 5000 za novu rotacionu. Jeste više posla, goriva i vremena ali ipak se brže suši kad se rastrese.

Pa rastresč je obavezan za prve otkose čime god da kosiš i kasnije isto skraćuje vreme. Ja stvarno ne znam zašto bi se neko dvoumio izmedju bubnjare i bilo koje kose🤣.Najeftinija,kosi sve napred, nazad popreko, visoko, nisko, polog, zemlju... Brzina, kolko mogneš da ne ipadneš iz traktora, delovi dostupni i jeftini

Pa rastresč je obavezan za prve otkose čime god da kosiš i kasnije isto skraćuje vreme. Ja stvarno ne znam zašto bi se neko dvoumio izmedju bubnjare i bilo koje kose🤣, najeftinija kosi sve napred, nazad popreko, visoko, nisko, polog, zemlju... Brzina, kolko mogneš da ne ipadneš iz traktora, delovi dostupni i jeftini
Koju marku preporučuješ?

Није гушила по блату? Имам једног пријатеља он има ону ИМТ са дуплекс косом купио, је на сајму давне 1990 и неке чим је изашла. Ено је и дан данас као нова, а покосио са њом, хектара и хектара детелине и ливада. Куне се човек у њу каже никада је не би мењао. Јбг изгледа како се коме заломи.
Znači ni jednom nisam stao, 2 brzina na fergu i samo štekće. Zahvat 2,1m traktor na 1200 obrtaja ni ne oseti.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poljske i turske, sve su kopije DF-a i PZ-a tako da delova ima kolko oceš. Mogu se naći i polovni originali 700-1000e posluziće isto dobro. Rastresač kakavgod radiće poso.

Nazad
Vrh