Traktorske kose

Jbg bila u blizini, u tom trenutku imao toliko para u dzepu(550),prodavac normalan decko,kosacica nigde varena, tanjiri pasu od poljske(a verovatno i drugi delovi).Inace za razliku od poljskih ova se necuje.
 
Ma niko ne kudi tvoj primerak, samo su članovi naglasili da se to dešava kod kupovine polovne stvari. Može da traje bez kvarova, a može i da brzo bude za popravljanje. Zato i jeste mačka u džaku. No rasturi je i promeni tu glumicu. Mene samo brine baš kvalitet te gumice, da uzmeš najkvalitetniju moguću, kad mora da se sve rastavi da bar staviš glumicu koja će da traje.
 
Na moju lepo rešeno.Gde god je prenos su stavljene mazalice.Pre svakog košenja se podmaže i to je to.Nema da curi.A stara ko biblija.Jača od svih novih u svakom pogledu.Onda se fabrike rešavale na duže staze a sad kolika garancija toliko i traju.
Kad sam kupio novu LIfam (konstrukcijski je dosta jača od ovih novih-jeftinih).Na prva 2 jutra košenja otpadne mi disk.Zamisli moje radosti.Trebalo mi je skoro 2 godine da uklavirim,zašto.U međuvremenu mi se to desilo još par puta.Apsolviro sam je.Uzrok,da ne veruješ:stručnjaci stavili šrafove M-8 (8,8 tvrdoće-stavili šta su imali).Ja stavim 10,9 i nikad više nije spadao.
Ja imam dosta loša iskustva sa novim stvarima.Polovno ako se i pokvari-nije ni čudo-popraviš i teraš dalje i još ti ostane novaca.
Kolega Tomislave,nije to strašan kvar.Samo ima posla ali da se rešiti.Sad samo promeniš sve što vidiš da se pohabalo i teraj :ppozdrav:
 
Od čega bih mogao iseći dihtung kućišta za sip šempeter. Ako se odlučim da kupim klingerit, koja debljina je dovoljna? Ili namazati hermetik bez dihtunga?
 
I to sto kazes kolega,stavljena mast.Primetio sam jednu zanimljivost sa kojom se nisam srecao,kajla ima kanal a iznad nje u kanalu za kajlu na zupcaniku je stavljen neki filc tako da odredjena kolicina ulja curi dole.Ne znam jel tako i kod poljakinje.?

 
I ja sam to hteo da pitam..
Los kvalitet slika preko tapatalka ali koliko se vidi rekao bih sve je isto.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
 
ja uzeo SIP 170D 4 diska
E sad je treba samo odtranportovat iz austrije za R.S
Valda ce kosit budem javio.
Okacio bi ja i slike al nemam pojma kako ide
 
Nazad
Vrh