Traktorske kose

Ima kod nas čovjek ovakvu.. Kosi drugu sezonu s njom. Nije imao zasad nikakvih problema. Kosi s njom oko 50 duluma godišnje.

Sta biste preporucili od kosacica za fergusona,kosi se manja povrsina trave,treba da moze da pokosi sto nize i da je niskobudzetno?
Gledao sam neku sipovu rotacionu sa dva diska,300e,da li bi mi ona zavrsila posao?

Ja kosim sa 165 i 577 sa širokim gumama.Bude obavezno gaženje otkosa ali mi je mnogo udobnija vožnja po njivi a i dosta brže košenje nego kada zakačim kosačicu za manji traktor.

Ja kosim sa 165 i 577 sa širokim gumama.Bude obavezno gaženje otkosa ali mi je mnogo udobnija vožnja po njivi a i dosta brže košenje nego kada zakačim kosačicu za manji traktor.
I ja sam kosio sa zetorom umesto sa 540.Najdeblji je otkos sa 165 ali ako imaš mnogo deteline,onda je 135 mala.Mi sad kosimo sa 205 ali ima 3 bubnja i ima otkose kao i 135,s tim što je jedan otkos još tanji

Od 165 odmah rastresati otkos i nema prob. Tako radim godinama.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Vidim da u Krokusu prodaju dodatak za Poljakinje a koji se montira da rastresa otkose pa ću ga uzeti za sledeću godinu obavezno.

"Matic,
Vidim da u Krokusu prodaju dodatak za Poljakinje a koji se montira da rastresa otkose pa ću ga uzeti za sledeću godinu obavezno.

.
Misliš na ovakav rastresač

Nazad
Vrh