Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena je dosta veća u odnosu na poljakinju, 1680 evra naspram 1050. Video sam obe u eksploataciji i mislim da se razlika isplati ... videćemo kako će se pokazati. Hoće li biti nekih povraćaja, godilo bi 40% nazad
Pa ja razmisljam izmedju nje i poolljakinje...
Ima tu Ciro malo vise mazalica, tj sest komada, bez kardana. Tu gdje se prelama imas cetiri ,dvije su sa donje strane. I imas sestu naprijed ispod glavnog nosaca (piramide).Ima nekoliko mesta koja se podmazuju,na njima ima mazalice... Tamo gde se prelama dok radi ima dve mazalice i tamo gde se otvara zatvara jos jedna i podmazujem mazalice na kradanu i krecem..
Ima tu Ciro malo vise mazalica, tj sest komada, bez kardana. Tu gdje se prelama imas cetiri ,dvije su sa donje strane. I imas sestu naprijed ispod glavnog nosaca (piramide).
http://upload.slike.com/slike/2014/05/1400932952-1500-x-1125px-rot.jpg
Evo i moje Poljske rotacione kosacice,kupljena pre mesec dana,135cm 8 nozeva,tj po 4 komada na bubnju.