Traktorske kose

neznam da postavim video ali zato evo fotografije
306999_358247364241603_1566089846_n.jpg

Poslednja izmena:
Ja danas gledao da kupim neku kosu i jedino sam našo ovo od ovih prostijih kosa a traze za nju 300e.Nešto mi se nedaju pare za nju.

14062012564.jpg

Kombajniranje je prosle godine bilo 12000 din. Problem kod nas je to sto su uglavnom male parcele i cetvrtaste tako da je tesko kositi 1ha/30 min. A posla nema mnogo jer ima sve vise rotocionih kosa.

Moj ti savet odma skini plekove i stavi na tavan , trebace ti kad je budes prodao. Inace duze od 2-3 sezone nece izdrzati.

dragane ne preteruj i ne kudi coveku masinu..kakva god da je,nova je,i on je radom zaradio pare da je kupi...samo mu mozes pozeleti lep rad,sve ostalo je suvisno,jer nije ni pitao kakva je....BELIT577 cestitam na ponovi..

dragane ne preteruj i ne kudi coveku masinu..kakva god da je,nova je,i on je radom zaradio pare da je kupi...samo mu mozes pozeleti lep rad,sve ostalo je suvisno,jer nije ni pitao kakva je....BELIT577 cestitam na ponovi..
HVALA NEDJOO,a kosu sam uzeo namerno sa zastitnim limovima,po savetu nekih iskusnih clanova ovog foruma.

Ja nista lose nisam reko , to je moje misljenje , jer ja sam platio tu skolu i zato ocu da kazem coveku da zna. Ja sam se kajao sto nisam znao da ih skinem. Inace kosa je ekstra i sve cestitke sa moje strane.

---------- Poruka napisana 17-06-12 u 00:00 ---------- Prethodna poruka je 16-06-12 at 23:58 ----------

Mislim da sam i ja ucestvovao u savetima , jer moj stric je imao sa ceradom i onaj okvir nije trajao ni sezonu.

Ja nista lose nisam reko , to je moje misljenje , jer ja sam platio tu skolu i zato ocu da kazem coveku da zna. Ja sam se kajao sto nisam znao da ih skinem. Inace kosa je ekstra i sve cestitke sa moje strane.

---------- Poruka napisana 17-06-12 u 00:00 ---------- Prethodna poruka je 16-06-12 at 23:58 ----------

Mislim da sam i ja ucestvovao u savetima , jer moj stric je imao sa ceradom i onaj okvir nije trajao ni sezonu.
Jedno je okvir od cevi i cerade a drugo limovi sa nosacima i pojacanjem sa unutarnje strane,u svakom slucaju hvala ti na savetima.

Ja sam vozio drugom brzom i plus vibracije kose zato mi puko zadnji deo i prednji deo, a sredina nece da puca. Sad ako vozis pazljivo nece nista da joj fali.

Bellit577,ja na mojoj imam isto zaštitni lim sa ceradom od 1999-e tek prošle godine sam skinuo jer mi je detelina bila visoka i polegla pa da lakše prolazi a treba da je vratim.Hoće da puca ako je čelični lim na mestima koja se daju zavariti i ojačati.Jednom sam ga ofarbao.Mogu ti reći da mi baš nije sve jedno kad kosim bez zaštite.

Ne znam šta im radite kada vam traje celu sezonu.Kod mene ide već drugu godinu i nema problema.Niti je nešto puklo niti otpalo.

Nazad
Vrh