Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi ti to!
Lepo drustvo imas...posto kosite?
6000 din / ha
HVALA NEDJOO,a kosu sam uzeo namerno sa zastitnim limovima,po savetu nekih iskusnih clanova ovog foruma.dragane ne preteruj i ne kudi coveku masinu..kakva god da je,nova je,i on je radom zaradio pare da je kupi...samo mu mozes pozeleti lep rad,sve ostalo je suvisno,jer nije ni pitao kakva je....BELIT577 cestitam na ponovi..
Jedno je okvir od cevi i cerade a drugo limovi sa nosacima i pojacanjem sa unutarnje strane,u svakom slucaju hvala ti na savetima.Ja nista lose nisam reko , to je moje misljenje , jer ja sam platio tu skolu i zato ocu da kazem coveku da zna. Ja sam se kajao sto nisam znao da ih skinem. Inace kosa je ekstra i sve cestitke sa moje strane.
---------- Poruka napisana 17-06-12 u 00:00 ---------- Prethodna poruka je 16-06-12 at 23:58 ----------
Mislim da sam i ja ucestvovao u savetima , jer moj stric je imao sa ceradom i onaj okvir nije trajao ni sezonu.