Traktorske kose

Pa zašto druže ajde raspitaj se pa mi reci ako je za prodaju-cena-tip-marka-itd.Cena naravno da bude normalna jer stvarno mi se smrklo.Evo sad kad se kosi onaj polomio onaj nemože drugi pokrivio sve u svemu propade mi trava.Mene ne interesuje nešto skupo sto jeftinije može i da nije u radnom stanju.Imao sam na tomi lepu bočnu ali sam je prodao sa traktorom a da nisam sad bi je prepravio za ovo i vatra.

Pa iseces jedan kraj i nastavis (zavaris) za drugi,i odma se pomeri za toliko sa mesta gde je bila.....
A lakse ti je da kupis novu nije tako skupa ili odnesi kod strugara da ti napravi drugu
Hvala na odgovoru,moram ujutru odneti kod strugara,da vidim mozel sta namestit ovu ili da mi napravi drugu,koliko kosta otprilike nova ??? pozdrav

Pozz forumasi! Imam rotacionu kosacicu deutz fahr 2.19, ali zadnji disk ne kosi jer se izlomila ona caura, sto pokrece disk. Znate li negde, nekog ko poseduje rezervne delove za ovu rotacionu mogao bi i broj telefona. Evo i slika tog dela:
NuQL/image018.jpg]
image018.jpg
[/url]

Željko probaj na ovaj broj firma je u Golobuku kod S Palanke oni imaju delove za poljske možda imaju i za farove kosačice 026 381 120 krokus je ime firme

moze da se zavari, ali spolja gde se otkinuo deo ne sme da ima var jer bi smetao. A iznutra je ovaj veci deo sirok pa ne mmoze lako da se nadje centar, zid je 0,8-10mm a ostalo je supljina.
Hvala za broj

Poslednja izmena:
Evo da prenesem utiske sa kosenja Poljskom rotacionom,ukratko kosi ko luda,za dan skoro deset hektara ali bez zurbe,opusteno,imt 558 je ne oseca,ko pravljena za njega,moze malo dete da kosi sa njom.Za cenu od 1020 eura na popustu bolju stvar nisam mogo kupiti a da je nova.

Danas sam kosio sa Poljskom kosom Z042 i primetio sam da mi ostavlja nepokosenu travu izmedju diskova. I kada sam kosu nastelovao da "brije" ostajala je trava izmedju diskova visine 5-6 cm. U cemu je problem?

Ne mora da znači da su tupi.Hoće da se desi da prilikom startovanja kosačice nož udari u zemlju i zaglavi se pa ne može da kosi.

Kupio pre par dana Poljakinju i treba mi mala pomoc, posto je upustvo je na poljskom.. sa prednje strane nalazi se opruga sa navojem i granicnikom i pise ga je razmak max 3mm dal moze neko da mi kaze cemu ta opruga sluzi i sta se tu steluje. izvinjavam se ako je vec neko pitao ovo!!

Predpostavljam da je kao na SIP_u, onda bi to trebao biti mehanizam koji stiti kosu od udarca, ako istom lupis u kakvu prepreku da ne bi doslo do krivljenja konstrukcije i loma, kosa ce se zavratiti nazad kao u transportni polozaj. E ta opruga regulise osjetljivost tog mehanizma, odnosno na koju ce se silu aktivirati, najbolje nemoj dirati to je podeseno u fabrici. Ako na poljakinji postoji opruga za nesto drugo neka me neko ispravi.

Nazad
Vrh