kololgas
Član
Sad se upravo vratili imalo kosili.. Mislim da se tim mehanizmom dotezu kajsevi..a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tu se steluje zategnutost kaiseva.Kupio pre par dana Poljakinju i treba mi mala pomoc, posto je upustvo je na poljskom.. sa prednje strane nalazi se opruga sa navojem i granicnikom i pise ga je razmak max 3mm dal moze neko da mi kaze cemu ta opruga sluzi i sta se tu steluje. izvinjavam se ako je vec neko pitao ovo!!
Za 539 je svaka roto teska,ali 5 diska je mnogo i u ravnici.Kod nas u brdu sa 539 i roto kosom slabo ko kosi jer nemoze u brdu da je nosi i savlada oce u ambis da odgura,obicno svi sa Rakovicom kose.U ravnici nema brige,malo vaga ferdza ali ide.U prilici sam da kupim Kuhnovu roto kosu sa 5 diskova i zahvata 2m. Interesuje me da li je preteska za IMT539?
Ovo se ne montira nigde vec sluzi za zamenu nozeva kao pomocni alat ako se ne varam