da slucajno neko nema za prodaju imt-ovu bocnu kosacicu?
Piksi mislis li na bocnu centralnu ili bocnu zadnju?
Ako je u pitanju bocna centralna (
http://www.mehanizacija.rs/artikli/640/DSC01113.JPG), ja sam je dugo nosio sa 539, pokosila je dosta, cesto je i nesto lomljeno pa vareno ojacavano, ali mi je i puno zivaca pojela, na kraju sam je prodao za 200 eura.
Ne znam sa cime bi je nosio, moj ti je savet ako vec mora da bude bocna da se odlucis za Dubravu, jer je laksa za montiranje, dugotrajnija, i pored nje mozes nesmetano kaciti i druge prikljucke za traktor dok je i ona prikacena a sto nije slucaj sa IMT-ovom. Mene je ona ubila kao prutem bas zbog toga. Za primer imam jednu parcelu koja ima povrsinu od 2,6 ha, koja je vestaska livada odlicnog kvaliteta, znaci jaka je trava, sa bocnom kosom sam pretprosle godine kosio tu parcelu 8 sati i 25 minuta i uz to jer je bilo i krtinjaka izasao gasio i cistio kosu jedno 70 puta, dok sam prosle godine kada sam kupio roto kosu tu istu parcelu kosio za 2 sata i 30 minuta i uz to samo 2 puta izasao na pocetku i na kraju kosnje kada sam rasklapao i sklapao kosu.
Kako hoces, ima moj prijatelj Dubravu, hoce da je proda, nije lose stanje, ako te bude interesovalo javi se na PP.
Nemoj da se posle kajes, ali bolje razmisli o roto kosi...
Evo i malo slika te parcele, stare kose, i sadasnje kose, i malo iz baliranja.
Staru kosu ne mogu da nadjem u ovom racunaru, u drugom mi je pa cu postaviti kasnije