Traktorske kose

Jedan video vezan uz traktorske kose i košenje. Primjetio sam da neki traktori nazad iza kosilice nose i rstresač trave, dva posla od jednom. Dobra kombincija.

Koja je ovo roto kosa,prvi put vidim ovako nesto,koji je ovo proizvodjac.Na netu nemogu da nadjem nesto slicno.Pogon sve lanac.
Nazalost nemam bolju sliku
1567ibb.jpg

34o5xr7.jpg

---------- Poruka napisana u 23:18 ---------- Prethodna poruka je at 23:09 ----------

zv7bra.jpg

Interesuje me kakav je nacin podmazivanja kod 1.65 poljske kose. Da li ide u karter ulje ili mast?

Ulje se sipa na cep na poklopcu, ako ne gresim. Da li postoji neka mera do koje je potrebno sipati?

Ona je najjeftinija na tržištu.Možete i nekog drugog proizvođača sve u zavisnosti koliko finansija planirate da izdvojite za kosačicu.I ja sam kupovao polovne pa dok idu idu a onda počinje rasklapanje i zamena delova koji su uvek bili poskupi a nisam osuđen da celog veka samo nešto popravljam i strepim da li će me i kada izdati mašina.

Kod nas je sip 165, tacno 4200km bez kardana, skoro pitao. Na to se dobije 1200_1300km povratapa to onda i nije puno za kosu tog kvaliteta.

Pozdrav svima.Treba mi za jednog drugara firme gde bi mogo da kupi kosu za traktor gaspardo ili gramip-dubravu.dupleks ga interesuje.

Nazad
Vrh