Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sta mislis da su je ovi u IMTu smislili,i te sa okruglim diskovima su radjene po licenci,a kose sa 5 diskova susa elipsastimOva tvoja po katalogu je IMT domaca tehnika,nije francuska licenca.Francuska licenca ima elipsaste diskove ako se nevaram.
Ma gde mi nesto da smislimo,naravno da je necija licenca,samo neznam cija.Cuo sam da su elipsaste kao bolje,kao francuske.Generalno nisu lose te kosacice kad su u pravim rukama.a sta mislis da su je ovi u IMTu smislili,i te sa okruglim diskovima su radjene po licenci,a kose sa 5 diskova susa elipsastim
Ma gde mi nesto da smislimo,naravno da je necija licenca,samo neznam cija.Cuo sam da su elipsaste kao bolje,kao francuske.Generalno nisu lose te kosacice kad su u pravim rukama.
Kod ove obicne ova alu kucista veoma brzo riknu.Sto fabricka izdrze ova mala privreda nece nikad.Kad sam pitao u rumi na vaseru jedan set za disk je bio 9000din.Znaci,zubcanici,alu-kuciste,lezaji.Sve to puta 4 pa i nije jeftin remont
Znaci moze umesto brusilice da posluziPazite kad je budete pakovali da je uzubcite dobro.
Ako si već svukao kućište (pogača) pomeri veliki ležaj nagore sa prstenom da bi mogao doći do prstenaMolio bi za malu pomoc ,od pre 2 godine imam Sip 165 kosacicu i prezadovoljan sam. Prvi problem se javio pre par dana pojavio se "luft" u donjem disku pa smo ga odsrafili i skinuli i skinuli ono kuciste u kome su lezajevi -plovina kuglica nedostaje .... E problem je kako da skinem onaj "prsten" koji u sebi ima neku zicu kao osigurac-to sam cuo ,taj prsten drzi najveci lezaj na svom mestu , kako da ga skinem?
Kod ove obicne ova alu kucista veoma brzo riknu.Sto fabricka izdrze ova mala privreda nece nikad.Kad sam pitao u rumi na vaseru jedan set za disk je bio 9000din.Znaci,zubcanici,alu-kuciste,lezaji.Sve to puta 4 pa i nije jeftin remont
Kod mene ima tih kosacica u selu i kvare se stalno,dal lose ljudi to odrzavaju ili su vec izdrndane.Kod burazera se kvari stalno,nema sta joj nije menjo.Pre par dana jedna glava mu se totalno raspala,u sastavne delove.Mora sve novo.Idi bre , a kod mene ta obicna radi od 89godine , smo sam jednom promenio lezajeve u reduktoru i prediktovao ga
isto kao gumica ''O'' ring , samo što je metalno sranje
jeste presječen , inače nebi mogao ni da se ubaci
@mirko 015
jeli vam nekada palo na pamet da je usled godina rada došlo do debalansa diskova
ja planiram odnijeti cijele glave na balansiranje , mogu da se stave i u auto balanserku ako imš alate za takve stvari