Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze,moras da ugradis jedan klip koji ce je podizati,ima dosta snimaka takvih prerada, evo jednog.Ja sam u julu kupio novu 165 rotacionu...pokosio mozda hektar sa njom...imam dosta nezgodnih puteva a ona dugo stoji iza traktora...mozel se preklopiti kako
Zar ta ne može ručno da se zabaci u transportni položaj.
Lanac ima sasvim drugu funkciju-to je Petarkrsmanović objasnio.Da,zato sam i pitao Zoki. Kod Krokusa sam pre vidjao da su donosene one 135 na lanac sto su se kacile.
Znam za taj lanac, kod moje je klizajuca razbisena letva tako a za transportni polozaj skinuta je poluga i tu sam dobio lanac sa najobicnijim karabinjerom.Lanac ima sasvim drugu funkciju-to je Petarkrsmanović objasnio.
Čekaj sad da razjasnimo.Ako sam te dobro razumeo-sa lancem spuštaš u radni položaj.Nije to malo teško.Znam za taj lanac, kod moje je klizajuca razbisena letva tako a za transportni polozaj skinuta je poluga i tu sam dobio lanac sa najobicnijim karabinjerom.
Samo je tako doneta na taj lanac. Teska kao djavo za sklapanje i rasklapanje tako i nikad je vise nismo deda pokojni i ja sklopili,samo tad kad smo je doneli iz goloboka tj iz krokusa je bila sklopljena zbog saobracaja. Lanac skinut taj za transport jer su polugu original maknuli tamo a na prosecenoj letvi za rad tj za plivajuci rezim rada dovario sam plocevinu,razbusio i strugar mi napravio klin,pa je tako samo nosim do njive,malo vagala jer je los put ali radi posao. Taj slavni lanac je uzet za bikove koji lh vise nema,a kosacica ceka mozda neke bolje dane za rad,draga uspomena.Čekaj sad da razjasnimo.Ako sam te dobro razumeo-sa lancem spuštaš u radni položaj.Nije to malo teško.