Mušovac
Član
Sastavljam skalameriju polako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste caura, odstojnik, izgleda kao spoljna kosuljica od konusnog lezaja.hej,pomoć,135 navodno sip,otišli ležajevi od dolnjeg tanjira,rastavio ja i sa budžom sišli veliki i aksijalni ležaj,na osovini ostao veliki ležaj koji je krajnji do gornjeg tanjira opr. 6210 oznaka a do njega na osovini ima šta?Jel to neki ležaj ili čaura ili koji,tuko sam pod veliki ali neće dole,da je moje tžpolomio bi ali nije ,i ne znam jel ležaj ili čaura.
Kod nas ima i jednih i drugih ali su se 042 bolje pokazale,nisu se toliko kvarile a i manje su pucale.Šta odabrati između poljskih Z-042 i Z-178 kosa (obe sa zahvatom od 1,65 m)? Z-178 je za oko 300 evra jeftinija. Da li je razlika u ceni između ove dve kose zbog neke osetne razlike u kvalitetu ili zbog nečeg drugog? Radila bi 2-3 hektara lucerke.
Da li i dalje važi da su kod poljskih lošiji fabrički ležajevi? Treba li obratiti pažnju na još nešto pre prvog košenja?
Ja sam i pored tog kardana ipak terao jednim gasom dok ne završim.Kardani sa krckalicama to rešavaju.
Tu treba biti majstor da strefiš sredinu i pravac i opet ćeš gaziti.Kako ćeš pokositi ako ti na krajeve ostane metar a da ne gaziš.A i faliće joj joja.Samo da ima šta da se gazi-to je najvažnije.Ne volim da gazim na vratinama i ona isecka kao cicvara bude..
Volim da podizem, ako zurim teram ne podizem nista.
Kad je pravougaona njiva pocnem iz sredine pa u krug, nema vratina niti se gazi pokoseno, to mi se najvise svidja.
Snimicu video s' proleca na tu temu.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Tako sam ja imao kubure sa novom lifamovom.Pisao sam i o tome da je kod kupovine nove Poljakinje faktor sreće glavni.Kako te potrefi potrefilo te, eto moja od prvog dana prca a ima ih u selu mnogo i nisam čuo da se neko žali.Msm ne žalim se ni ja mnogo ali je mekano zamešena da Bog sačuva.