Traktorska sedišta

Pa ne znam ima li neki broj otpada koji drze te stare kamione. Kod mene nema nista blizu od otpada a valjalo bi mi jedno u kineza da stavim, odradio sam 600 sati za ovu godinu sa njim i nije bas prijatno sa ovim fabrickim.
Otidji u temu Kombajnski motori Kolega Dobricanin napisao broj coveka sto rastura kamione. Inace ima ih vise u Sremu sto rasturaju kamione i autobuse. Mogu naci broj od jednog iz Martinaca ako kome treba:ppozdrav:.

Šta je onda bolje Gramer ili ISRI sedište u pitanju je nov traktor, imao sam priliku da odlučim izmedju ta dva ,ali kada sam trebao da odlučim gramera više nije bilo pa sam dobio ISRINO sedište !?

Gorane znam ja za Jusel, imaju ispostavu u Bijeljini, ali necu takvu oblogu kao kod njih ili ono sa vasara u Rumi sto se prodaje na svaka 2 metra. Htio bih ovakvu kao na linku sto sam postavio, jer je slicna originalnoj, a ne da je samo ravna ploca kao ove vasarske.
I ta iz oglasa je od mekanog sunđera, onu orginalnu sa livenim sunđerom teško da ćeš negde naći

I ta iz oglasa je od mekanog sunđera, onu orginalnu sa livenim sunđerom teško da ćeš negde naći
Ma znam ja to Montoya, ali ovo ima kopiju oblika od originala, a nije samo ravna tabla. Probao sam ja te ravne, ponesem samo sjedalo od sjedista u trgovinu i nijedno nije skrojeno po mjeri. Ne mogu da shvatim te idiote koji kroje to djubre, pa zar nema imt traktor na svakom cosku, i zar se ne mogu uzeti mjere sa sjedista, ono ispadne kao da su se igrali pacijenti dusevne bolnice.

Nazad
Vrh