Traktorska sedišta

Ovo sjediste je univerzalno i za IMT i torpedo Turske proizvodnje i svaka trgovina u HR ih drzi tako da mislim da ima i kod vas...

sjedalo-imt-fiat-mf-ursus-univerzalno-slika-55997609.jpg

Sad je sjedalo podeseno za IMT a ako treba za torpeda, izvuce se najdonja sjajna osovina zakosi se baza i osovina se progura kroz druge rupe koje su na slici slobodne...
ova sjedista su smece. u moju okolinu je bila navala ovakvih prije nekih 6 godina. to se lomilo na prvom rupi. pucaju iza naslona.

ova sjedista su smece. u moju okolinu je bila navala ovakvih prije nekih 6 godina. to se lomilo na prvom rupi. pucaju iza naslona.
mi ih koristimo i dobra su,ali samo do 9o kg. :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Bobo ,koliko je kuna? Mislio sam kamionsko za torpeda ali trebaće mu nosač praviti. Ako ovo kao što kažeš već ima tu mogućnost onda ću potražiti takvo.
oko 6.5oo din. u prodavnici
http://www.kupujemprodajem.com/sediste-za-traktor-univerzalno-24577051-oglas.htm?filter_id=3188705

Iz moga iskustva ta sjedišta su loša možda mogu da služe za laganije traktoriste što kaže Montoya klimaju ko na vodi Ja sam ga izbacio sa 560 i vratio fabričko Dešavalo mi se kad tanjiram da iskoče valjčići iz ležišta i pucale su one upore Sve je tanko kao papir tako da ga ne preporučujem

Od tih jeftinijih je po meni najbolje sedište od TAM-a. Ima amortizaciju i nije previše mekano na tapaciranim delovima.

Otac kupio ovakvo sjediste za neke jako male pare na nekoj akciji... Istina je da su se vodilice za valjcice iza pojele i rascvjetale i sjediste ispalo iz vodilica... Uz pomoc dva komada flaha sam mu pojacao vodilice i umjesto plasticnih valjcica stavio kuglicne lagere neke male... Od kako je prepradjeno sluzi jako fino. Za te pare nisam ocekivao nikakvu kvalitetu i tako se i ispostavilo. sjedalo mi je hitno trebalo za 539 pa sam jedno vrijeme posudjivao iz kombajna, pa sam soju jedan dan kosio tako da sam u kombajn ubacio drveni stolac iz kuhinje VRHUNAC NEUDOBNOSTI ;) i onda je otac popizdio i kupio ovo, malo sam ga preradio i za sad sluzi svrsi...

Ljudi sediste sto sam kupio u KND za torpeda 40 ne odgovara u potpunosti. Rupe odgovaraju, ali zato je previse blizu volana cak i kada se povuce maksimalno nazad, jedva se noga provuce, a i previse je visoko tako da glava udara u krov kabine. Imate li neki predlog ili je neko radio neku doradu

Nazad
Vrh