Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
trebao bi mi katalog rezervnih delova ZMAJ-evog tarup-a 4 rednog , tacnije sve oznake za lezaje koji se nalaze na njemu , znaci njihova oznaka i koliko komada treba za datu stvar , na primer za radnu osovinu , hvala unapred
Gospodine @IMT - 550,
Pogledajte ovaj katalog koji je postavio gospodin @Lisnik, pod "Rotacione sitnilice" dati su svi ležajevi za razne modele sitnilica, ali nema kućišta. http://www.sendspace.com/file/gh987z
Ma trazio sam ali mi neka zbrka pa nemogu naci.
Znam da ima upustvo samo od motora 33/34 ali
neznam dali je to sve isto.
Cuj kupio sam nov traktor u bijeljini i nisu mi dali dokumantaciju kao
nisu ni oni dobili od rakovice....pojma nemam..al nisma jedini
Pozdrav svima. Izvinjavam se sto ovako upadam ali trebala bi mi neka informacija tehnickog karaktera a,da budem iskren,ne znam ni u koji deo foruma da je svrstam. Konkretno,interesuje me kako se definisu tj.obelezavaju mere hidrocilindara. Nasao sam za mtz-1523.4 oznaku 50x20-200 pa me interesuje sta konkretno ti brojevi znace.
Konkretno potreban mi je hidrocilindar (ili dva) sa nekog traktora koji ce moci da se stavi na buldozer i podize trozubi riper (tezine max 2t) s tim da ima hod cca 70-80cm.