Pa pošalji nam onda link ka tom katalogu, da ga i mi imamo u našoj zbirci....zorancile je napisao(la):Ja tražim od Fiata 1380 uputstvo za upotrebu. Katalog postoji na jednom sajtu.
Almex Pancevo, imaju sve i dobro su upuceni.aleksandar.radosavljev je napisao(la):treba mi katalog rezervnih dalova za traktor claas celtis456........gde mogu da ga nabavim......
i nisu ni skupi uopštezozon je napisao(la):Almex Pancevo, imaju sve i dobro su upuceni.aleksandar.radosavljev je napisao(la):treba mi katalog rezervnih dalova za traktor claas celtis456........gde mogu da ga nabavim......
ima u americimmb je napisao(la):ima li neko uputstvo i katalog za presu john deere 332 i 336?
levak je napisao(la):ima u americimmb je napisao(la):ima li neko uputstvo i katalog za presu john deere 332 i 336?
diska je napisao(la):potrebna mi je katalog rezervnih delova i radionicki prirucnik za gorenje MUTA kultivator unapred zahvalan cao
Za 577 imaš nešto već postavljeno u temi "traktori" u ovom podforumu... e sad ako neko ima nebi bilo loše da postavi pošto ovo što postoji nije kompletno...Bubu je napisao(la):Drugari, potreban mi je radionicki prirucnik za traktor IMT 577. Ako neko ima ili zna gde moze da se skine, bio bih zahvalan!![]()