SAMA
Moderator
Ja ne kupujem koncentrat,al sam fasovao sa sojom.Pise doduse na dzaku +_ 3%.Dzak od 40kg ima 38,2kg.I to neverovatno svaki.Na 100dzakova,lepa cifra,a sve po zakonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ne kupujem koncentrat,al sam fasovao sa sojom.Pise doduse na dzaku +_ 3%.Dzak od 40kg ima 38,2kg.I to neverovatno svaki.Na 100dzakova,lepa cifra,a sve po zakonu.
Počeo sam danas da im mešam pola jedinice pola dvojke, ne znam da li da im uvedem onaj noćni režim sat vremena?
Ok, samo mešamo hranu!
Dali mora baš sačma? Sojin punomasni griz mi je lakše dostupan....Ja ti predlazem ono sto je i ranije pisano.Slobodno predji na ciscenje,bez postepenog prelaza,al ubaci 20%sojine sacme i recimo 4% suncokretove.Moras malo pojacati proteine inace ce im koza prilikom klanja biti dva broja veca.Bespotrebno ce ti kalirati,a od soje se ne osecaju.Soja ima 44% proteina ili bi barem trebalo,a psenica i kukuruz smesano oko 10%.
Nidzo, ako sam pravis hranu stavi premiks bez kokcidiostatika.