Fantastiko015
Član
Da da o teladima, hvala druze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog cega ih niste prodali u Srbiju kad tu dele med i mleko mamu im lopovsku a izgubili ste 10000 rsd po komadu.
Treba mi mala pomoc imam jednog junca kome je dlaka non stop nakostresena na ledjima, slabo pije vodu i slabije jede. Kada pridjem da mu pocistim samo se strese i oznoji da li neko moze da mi pomogne sta da radim sa njim? Unapred hvala.
Cuo sam za cene 2e, 2,15e, 2,20e maksimalno ali za ovu cenu od 2,30e nisam cuo pogotovo da je daju nasi klanicari i pare na sunce, budi fer pa napisi koja je to klanica pa nek barem ljudi iz tvoje okoline iskoriste takvu sansu za prodaju bikova. U mom kraju je situacija savim drugacija das june u klanicu a sef kaze lova za mesec dana,nakon mesec dana pocinju da ti daju po koju crkavicu tako da te isplate do dva meseca, zivimo u tako maloj Zemlji a tolike oscilacije u cenama malo nelogicno. Nisam nesto skolovan ali osnovne operacije znam pa bi to doslo ovako kod mene kupim bikove po 2e 4kom 2000kg platim ih 4000e dovezem kod tebe u tu klanicu i prodam ih za 4600e ,rashod 100e ostatak 500e, daj br tel klanice pa da radimo.