IMT traktorista
Član
Zahvaljujem svima na dobrim odgovorima. Shvatio sam poentu bolje da se manem corava posla![]()
Ako vec oces da se zajebavas sa stokom i poljoprivredom, uzmi bolje desetak svinja kotilja. Isplativije od bikova , pare stalno padaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zahvaljujem svima na dobrim odgovorima. Shvatio sam poentu bolje da se manem corava posla![]()

Sojinu slamu nikako nemoj da dajes sa detelinom jer ce bikovi da ti polete,naduce se 100% to ti govorim iz iskustva.Sojinu slamu nemoras da seckas ako je dajes sa silazom i koncetratom.Treba im par dana da se naviknu i onda ti netreba druga kabasta hrana osim te slame i silazeMoze li mi ko reci kako se sojina slama pokazala u ishrani bikova?izbalirao sam dosta pa razmiljam da napravim cecku i da je tako iseckanu dajem sa detelinom,mada moj rodjak ne secka i jedu je normalno.ima li ko od vas iskustva?
.Medjutim nikada nismo imali problem sa tim,bikovi su normalno jeli i prodati utovljeni