RatkoPa
Član
Kukuruz,jecam i suncokretova sacma. + Lucerka. .
Ako samo to jedu tebi su bikovi gladni,zato nemoze preko 500 kg,treba im kolicina
Probaj sa silazom da tovis i videces razliku
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kukuruz,jecam i suncokretova sacma. + Lucerka. .
Sve ispod 60 posto je maloJedna od losijih tura u poslednje vreme(slab prirast) + sam imao jednog koji je bio naduvan svaki dan od nekih 250 kg pa sve do kraja tova.
Za godinu dana i 3 nedelje tova(5 komada zaostalih od prosle ture) 540 kg zive vage (sa tim losjim koje je bio oko 450-500 kg).
Ali me je radman prijatno iznenadio sa 59,5%.
Za tu tezinu odlican radman a samim tim i cena preko 3,2 na zivo. A prirast jebiga i do teladi a kukuruz prosle godine katastrofa barem kod nas i los prinos i kvalitet i kvaran, ove godine nema prinosa al bar je kvalitet krupno zrno puno brasna nema kvarnogJedna od losijih tura u poslednje vreme(slab prirast) + sam imao jednog koji je bio naduvan svaki dan od nekih 250 kg pa sve do kraja tova.
Za godinu dana i 3 nedelje tova(5 komada zaostalih od prosle ture) 540 kg zive vage (sa tim losjim koje je bio oko 450-500 kg).
Ali me je radman prijatno iznenadio sa 59,5%.
Kod mene su vezani,nije slobodan tov + sam imao tog lakseg koji je svukao prosek.Sve ispod 60 posto je malo
Zadovoljan sam. Ma sjenicka roba dosli do 450 kila brzo i onda stali... nezainteresovani za koncentroivanu hranu...Za tu tezinu odlican radman a samim tim i cena preko 3,2 na zivo. A prirast jebiga i do teladi a kukuruz prosle godine katastrofa barem kod nas i los prinos i kvalitet i kvaran, ove godine nema prinosa al bar je kvalitet krupno zrno puno brasna nema kvarnog