Plus vlakna pomažu rad creva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ako izlazis iz posla onda je stvarno dogorelo do noktiju.Danas ponuda 60 teladi 160 kg 580 e ,nisam trgovao ,planiram da zavrsim sa tovom bikova ,bogu hvala oporavila se cena pa da ne izadjem iz ovog posla ko **greška zbog lose cene osta ce mi ruzna uspomena
Mozda si mogao traziti i vise ipak je to teletina i jos si odradio.
Zavisi samo sa čime je čovek zadovoljan.Svinji donesu svinjski ali znaju i da odnesu svinjski.Imam jednog prijatelja koji je sa krava prešao na svinje-manje posla ali i manja zarada.Eno ga opet drži krave a svinje za sebe.Zašto,to on zna.Ne bih nikoga da ubeđujem.Ti sto sve znaju buducnost bolje da cute ,svi se rodimo mali pa posle porastemo veliki tako i nasa proizvodnja ,prosto nema ko da radi sela nestaju ,sta fali ko drzi 10 bikova ili par krmaca ,vazda se nadje neki kao veliki ili skolovan da prica o buducnosti ,i nek mi neko definise jednom sta je to velik farmer ,jel mislite da je Miskovic velik varate se uvek ima veci sistem ,ko god hoce da radi u poljoprivredi dal par krmaca ili par teladi hektar voca ja mu govorom koliko je to velika proizvodnja i koliko je on velik covek zato sto nesto proizvodi,ko onaj nadnicar sto je kupio svoje prvo jutro zemlje pa sav uzbudjen skace od srece a ostali mu objasnjavaju koliko je to malo 15 m puta 400 nista narocito a on kaze a sve do neba visoko a moje