Sava21
Član
Jel mozes malo da nam pojasnis ulove za registraciju farme i koliko zemlje dobijas?bio bih ti zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A,da li za registraciju igra ulogu blizina stambenog objekta i farme?i da li postoji neki minimalni broj goveda na imanju za registraciju farme za tov?
Pozdrav... Bio sam zauzet... Moja junad su tu oko 400kg. Uskoro cu postaviti slike... Spremam objekat za jos 40komada ali mi ova bolest i zabrana trgovine kvari planoveNema Dr Srdjana nikako...
Ja mojima danas merio obim grudi,najveci bi trebalo da ima oko 400 kg,a najmanji 350kg.
@Dragan18,jel izgradnja objekta pri kraju?
Aj postavi koju sliku objekta,ja krecem da radim za 20kom,slobodan tov,resetkas podPozdrav... Bio sam zauzet... Moja junad su tu oko 400kg. Uskoro cu postaviti slike... Spremam objekat za jos 40komada ali mi ova bolest i zabrana trgovine kvari planove
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Ja sam ogranicen prostorom,zato ide resetka,,...A za par godina je u planu jedna za 50kom i ona ce biti sa kosim podom zbog stajnjaka,nije mi slama problem a stajnjak mi treba za njivePostavicu... Ali moji svi boksovi za tov junadi su kosi pod... Iskljucivo zbog stajnjaka i mogucnosti da spremim jeftinu prostirku tj slamu.. Ko nema tu mogucnost i mora da kupuje slamu ... bolja je kombinacija sa resetkom
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока