Zarkov mali :)
Član
Da nije odhranjen zamenom za mleko?Imam jedno june al mi nekako trblav....stomak ko u krave.Do sad bio pusten pa sam ga svezo....Ima oko 300 kila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nije odhranjen zamenom za mleko?Imam jedno june al mi nekako trblav....stomak ko u krave.Do sad bio pusten pa sam ga svezo....Ima oko 300 kila
Oko 6 do 7 kg koncebtrata i oko 5 do 6 kg lucerke otprilike jer inaju na voljuKoliko sada jedu dnevno
Srdjane kako uspes da skrdis one koji su vec u boksu sa onim koje naknadno ubacujes iz drugih boksova radi sortiranja, zar se ne tuku? Ja kada sam to radio uvek sam imao problem sa povredama.Da sad za koji dan cu da ih sortiram... U pravu si sto se tice kilaze tu su negde ... Mozda malo tezi. Dosta su jednaki jer su vec tri puta sortirani po boksovima... Uvek gledam da su podjednaki i boksu pa ih prebacivam .. Tako da uvek imam laksi... srednji... i teski boks
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Hrani li iko bikove stocnim graskom kao zamjena za sojinu sacmu?
Kod mene je resetkasti pod i ispod njih je cisto, tako da to sa kvasenjem stajnjaka nije izvodljivo.Ubacis ih nocu... Uzmes crevo.. Nakvasis malo vise stajnjak ugasis svetlo . ujutru budu prljavi ali se ne diraju. Odmah dodas vise slame da se ociste. Oni se po mirisu razlilikuju. Ako bas imas problen sa jednim ili dva komada vezes stranglicama noge kao na slici
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
I po meni nema sanse da se popravi, koliko vidim po slici ima rogove kao june a kilazu teleta. Prodavaj ili kolji. Dzaba jede.
Sta da radim sa ovim?