lisnik
Zaslužan član
Koji je Torpedo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kad bi se stavila tandem pumpa, ja sam mog jucer otjerao na operacijski stol radimo mjenjač, a i hidraulik cemo rjesit, sporo dize, makar promjenit pumpu ili stavit duplu
Ne bi ni diro hidrualik na njivi s plugom odradi posao moze dignit nije to neki problem pumpa je kod mene prva petoletka, ali sad kreće branje kukuruza i treba kipat, prazan bunker digne ko od šale jucer sam spojio berać, mene kardan malo zeza, a to sve moram rjesit ne vrijedi ovako mozda bi i izguralo do kraja, jedan dio je tako odradio a to je proljeće, i sada preoro strnjake, a sad je doso red da se Torpedu izađe u susret![]()
Ako hoces da rijesis luft na zupcanicima donjeg snopa moras traktor na pola kraj mjenjaca.Zatim skinuti poklopac oznacen na slici.Ispod imas vijak koji trebas da stegnes.Pri stezanju trebas paziti da ne pretegnes lezaje na osovini.
Uploaded with ImageShack.us
Sme li se na motor F6L 912 staviti turbina i dali je na RX120 motor 912 ili 913.Zna li neko gde moze da se kupi ceo motor?Pozdrav.
Pumpa visokog pritiska to jest bos pumpa ako ne kompresija motora trece nema, torpedo traktori lako pale.zna li neko zasto moj torpedo nece odma da pali, ujutru poduze vergla i upali, preko dana isto vergla ali manje, retko kad bas odma upali, nekad i vruc vergla dosta i nece da upali i probam opet on upali, zna li neko sta bi moglo da bude?