Quercus
Član
treba mi pomoć ima li neko broj telefona prodavnice delova za torpeda u Kovacici![]()
http://www.imenik.rs/info.php?id=7394#
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
treba mi pomoć ima li neko broj telefona prodavnice delova za torpeda u Kovacici![]()
Tacno tako imao ih je oko stotinak komada, i svaki drugi su traktoristi sahranili motor (nešto zaribalo itd) pa su ih za smešne novce prodavali privatnicima, bar sam tako čuo
Pa kako bre napravi ovakvu havariju?Jel to u nekom bas teskom poslu ili onako iz cista mira?
posto su tako losi ko god ima 55 icu sa prednjom kupujem
Ma sedmica je mamaraSlabo zamišljeno i slab matrijal a prijenos kao na autu reno ima takve zupčanike i podrobe se.
Stao neki dan čovjek kod mene gledo moju sedmicu uzeo torpeda 55 pa govori kako se zafrknuo raspao mu se mjenjač.
I sto čuda jedino s motorom nije imao problema.
Pa kad je gledao imt veli sam da je avijon za torpeda..
letos na nasoj 90 slican poso poluosovina osovinica trkaca trkaci diferencijal je malo nacet al se kotrlja jos malo je slaba zadnjica za devedeset konja a i delovi su pitanje trkaci menjani prije cetri godine![]()
Smorio si vise sa tvojom "sedmicom". Predji preko Dunava da vidis koliko ima crknutih 577 a tek koliko nkjih nece ni da da znaka zimi da su zivi za razliku od Torpeda koji pale kao automobili.Slabo zamišljeno i slab matrijal a prijenos kao na autu reno ima takve zupčanike i podrobe se.
Stao neki dan čovjek kod mene gledo moju sedmicu uzeo torpeda 55 pa govori kako se zafrknuo raspao mu se mjenjač.
I sto čuda jedino s motorom nije imao problema.
Pa kad je gledao imt veli sam da je avijon za torpeda..