worm
Član
Pa dok kupi i preradi menjac i diferencijal bolje da proda ovog i kupi 75icu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mindjušar tako da se slažem sa djokerom je napisao(la):@mindjušar,sta kazes za Mišu?jesi li zadovoljan?
Gde me nadje u ovoj temi ....... ja se odlucio za malo noviji model (82.1) sa gramer sedistem , nezalimse na udobnost i nevodim ljubav sa njim nego ga ekspatisemRale 83 onda kupis mtz 52 i menas brzine jednom nogom, a posle desetak sati ti nece biti do mazenja![]()
ugradio bi ja to,al niko od mehanicara mi nece kaze sa sigurnscu idi kupi taj i taj menjac on odgovara, svi govore mozda bi odgovaro,a ja kad kupim novi menjac ja to nemogu da vraim ak mi neodgovara, sastav , prenos, oblik, kupio bi jaci menjac bilo kakav samo da nemam problema s njim.ja sam iz dervente,a neki menjac nemogu se tacno settit koji nudili su mi u prodavnici u sl.brodu,al to mi je problem i dovest i carina i sve to, i onda ga kupim i rastavim traktor a on nemoze i sta onda....![]()