worm
Član
znam zamenjeni su samo sam ovaj slikao jel se bolje vidi koliko je los kvalitet danasnje male privrede
nebi me cudilo da ih kinezi prave
nebi me cudilo da ih kinezi prave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vlada77 je napisao(la):resen problem curenja ulja ispod cilindra,nove podloske i silikon!
žiki je napisao(la):vlada77 je napisao(la):resen problem curenja ulja ispod cilindra,nove podloske i silikon!
ne vjerujem da ce bit dobro, silikon će izgorit i opet ce pustat...ak si vec rastavljao trebalo je osmirglat blok na tom dijelu, stavit nove podloske, ali iznad njih, ispod njih i između njih stavit malo masti
tibor je napisao(la):Jedno pitanje,dal se može isključiti kardan na RX 100 ili mora stalno da se vrti?
Kristian je napisao(la):samo sa kardanskom kvacilom.stalno vrti
ma nije valjda...ak je to je smijesnomindjušar je napisao(la):poneses kardan pa ga meteš na njivi
Nije na 90-tki imas isto ukljucivanje kao na 75 i imas kvacilo kardana.worm je napisao(la):Pa i na 90ki vrti stalno kardan kad radi
nikad nisam koristio kardan , jel tako onda slucaj i sa 90kom kao sa RXom