worm
Član
kako tako jeftin a u dobrom stanju
a 90ke i 75ice idu mnogo skuplje od njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znacizakon ursuz 120 konja menjac nemoze da prcne ali kad menjas brzine ruka odskace kao od nakovnja alisamo teraj a i ako nesto prcne nije skupo.Izgleda macvanin82 da je na tvom 3070 bilo problema sa menjacem? KOji ti je menjac.Mačvanin 82 je napisao(la):kad ti menjač prcne na Maseyu možeš onda kupiti još jedan Torpedo za njega!
Post je spojen: [time]1298556849[/time]_________________________________________________
Na Torpedu izremontuješ getribu za 700-900 evrića a samo JEDAN sinhron za Maseya "iljadarka" a gde još ostali ležajčići, zupčanici.... Nemoj druže da slušaš savete od onih koji nemaju MF i lupetaju o motoru,jer motor je prosta stvar koju svaki mehaničar može popraviti a njegovu elektroniku,hidrauliku i menjač nemože svako,bar ja to znam iz iskustva.
I kod nas u selu je prosle godine kupljen jedan takav Torpedo ili Deutz kao na slici mislim za 6000 evra.worm je napisao(la):kako tako jeftin a u dobrom stanju
Jel reduktor ide u H respored ili razmaknuto? Jel imaš ravnu ručku za brzine ili krivu ka ručnom gasu?Petar123 je napisao(la):interesuje me kod ugradnje prednje vuce u torpedo 75 06 prvre serije original nemci da li ima nekih problema
cuo sam da im je drugaciji menjac tj neki zupcanici ...
koja je cena prednje vuce i gde moze da se nadje
Super,na taj menjač nemože da se stavi izvod za prednju vučuPetar123 je napisao(la):evo slike razmaknut je i ide rucka prema gasu[/img]
[/img]
Ala si ga utesio , onako drugarski...mindjušar je napisao(la):Super,na taj menjač nemože da se stavi izvod za prednju vučuPetar123 je napisao(la):evo slike razmaknut je i ide rucka prema gasu[/img]
[/img]
mindjušar je napisao(la):BOG JE GORE,NETREBA GA TRAŽITI DOLE
dali znas odakle je dosao? da nije mozda iz mog sela...b_a_t_a je napisao(la):I kod nas u selu je prosle godine kupljen jedan takav Torpedo ili Deutz kao na slici mislim za 6000 evra.worm je napisao(la):kako tako jeftin a u dobrom stanju
Nije.sinisa1979 je napisao(la):dali znas odakle je dosao? da nije mozda iz mog sela...