Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da , o toj ručici pričam. Znači kad je u gornjem položaju onda je plivajućem.boki je napisao(la):Tako je i kod mene ona rucica pore one za podizanje poluga je za ukljucivanje plivajuceg hoda.
To mu je orginalna farba. inače ja tražio zeleni a nisam ni znao da postoje ovi narandžasti.savoris je napisao(la):e a lijepo mu stoji ova boja , na brzi pogled čovjek bi rekao da je SAME
žiki je napisao(la):pozdrav svima! Novi sam ovdje i imam jedno pitanje, a to je: Kako pojačati torpedov motor? Znači imam torpedo 75 ali mi se motor čini slab, pa bi ga pojačao. Koji je najjednostavniji način (a da to mogu sam doma napravit)?
Post je spojen: [time]1294598905[/time]_________________________________________________
žiki je napisao(la):pozdrav svima! Novi sam ovdje i imam jedno pitanje, a to je: Kako pojačati torpedov motor? Znači imam torpedo 75 ali mi se motor čini slab, pa bi ga pojačao. Koji je najjednostavniji način (a da to mogu sam doma napravit)?
Hvalaboki je napisao(la):Da kad je gore onda je u plivajucem.
pijandura je napisao(la):Kolega Worm mozes ubaciti drugu motor kod mene rodjak ubacio euro 2 sa magdajca 128 ks ali onda pazljivo sa menjacem. Pise ne pise se mnogo o malim torpedima a mene interesuje koji je motor u tom imt sa dajc motorom .