Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
worm je napisao(la):menjac manje vise sve se da preraditi
i moj traktor je special a ima menjac od adriatika
Bila je jedna 75ica kod Backe Palanke 3.500, ne znam da li je prodata.MILOŠ D.T je napisao(la):Koliko se kreću cene 75 sa prednjom vučom?
MILOŠ D.T je napisao(la):Koliko se kreću cene 75 sa prednjom vučom?
worm je napisao(la):MILOŠ D.T je napisao(la):Koliko se kreću cene 75 sa prednjom vučom?
sve zavisi u kakvom stanju je traktor
Post je spojen: [time]1294912953[/time]_________________________________________________
gde bi mogli da se nabave prednji blatobrani za 90ku i koliko bi to kostalo ? ? ?
Neznam kako bi izgledalo zbog sirine, ali ako imas 24' tockove napred mogao bi da stavis od rusa (ravan most) plasticne blatobrane. Ima ih kod ovih sto prodaju delove za ruse (mislim da ima kod Macara).worm je napisao(la):MILOŠ D.T je napisao(la):Koliko se kreću cene 75 sa prednjom vučom?
sve zavisi u kakvom stanju je traktor
Post je spojen: [time]1294912953[/time]_________________________________________________
gde bi mogli da se nabave prednji blatobrani za 90ku i koliko bi to kostalo ? ? ?